Praktijkboek Arbeidsomstandigheden

Leestijd: < 1 minuut

Het boek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Het biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is. Elk hoofdstuk geeft in enkele pagina’s de belangrijkste informatie over een arbothema, aangevuld met tips en praktijkvoorbeelden. Naast de arbothema’s als arbobeleid, machineveiligheid, geluid en gevaarlijke stoffen, komen ook nieuwere thema’s aan bod. Denk aan: het nieuwe werken, duurzame inzetbaarheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het boek is bruikbaar voor elke organisatie.

ISO 45001

De uitgave van 2020 is geheel geactualiseerd. De meest actuele tekst van de Arbowet is erin opgenomen, maar ook voorbeelddocumenten, uitgebreide checklists en een overzicht van handige adressen en websites. Nieuw is ook de overgang van OHSAS 18001 naar een ISO 45001. ISO 45001 is anno 2020 dé nieuwe ISO standaard waarin arbeidsgerelateerde veiligheid en gezondheid in zijn vastgelegd.

Een handig praktijkboek dat werknemers, vakbondsgroepen, ondernemingsraden een krachtige, helpende hand biedt. Een aanrader!

Dit handig en praktisch boek is te vinden op bol.com.

Beoordeel zelf!

Gemiddelde beoordeling 4.9 / 5. Aantal stemmen: 18

Wees de eerste die stemt!