Over Timeblog

Leestijd: < 1 minuut

Welkom op Timeblog.nl: dé Nederlandstalige nieuwssite op het gebied van Human Resources, urenregistratie, toegangscontrole en technologie. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat lees je op Timeblog.nl alles over HR-trends, robotisering, digitalisering, de AVG en andere wet- en regelgeving. Timeblog.nl is een verzamelplek geworden voor OR, MT en HR professionals, voor werkgevers én uiteraard voor werknemers.

Timeblog heeft als doel inzichten te geven in de toegevoegde waarde van een HR-afdeling binnen organisaties. Naast onze blogs zijn de boekrecencies ondersteunend hierin. Wij zijn ervan overtuigd dat de huidige kijk op arbeid binnen veel organisaties negatieve effecten heeft op ons welzijn en op de bedrijfsresultaten. Belangrijke aspecten zoals intrinsinke motivatie van medewerkers, betrokkenheid, autonomie en vooruitgang gaan een grote rol spelen de komende decennia. Zeker ook sociale innovatie.

Vragen, tips en feedback zijn altijd welkom, dus neem gerust contact met ons op. We proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren, maar kunnen vanwege de hoeveelheid binnenkomende mail niet altijd een bericht terug sturen.

Wij schrijven ook voor organisaties! Lees verder

Beoordeel zelf!

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Wees de eerste die stemt!